01 / 0

Real Occasion

The Real Occasion Estate është platforma e parë që publikon vetëm prona në shitje me çmim okazion. Aplikacioni, si dhe mediat sociale, kanë si qëllim t'i ofrojnë klientëve okazionet më të favorshme të tregut imobiliar në Shqipëri. Real Occasion nuk është Agjensi Imobiliare, por bashkëpunon ngushtë me ta. Shumë prona që marketohen shoqërohen me termin “OKAZION”, ndonëse jo gjithmonë është e vërtetë. Duke e parë si sfidë këtë fakt, është krijuar dhe kjo platformë e cila filtron të gjitha pronat që marketohen me çmim okazion, dhe në aplikacion publikohen vetëm ato realet.

Na Kontaktoni

[email protected]
Bulevardi Skënderbeu,
Godina AlbTelecom Kati 3,
Shkodër
Thank you!. Your message is successfully sent...
We're sorry, but something went wrong