01 / 0

Italian Pro

Italian Pro

“Italian Pro” është ndër kompanitë më prestigjoze në prodhim në Veriun e Shqipërisë, i cili operon në industrinë e prodhimit fason. Themeluar në 2016, ka prodhuar veshje për marka të njohura ndërkombëtare dhe aktualisht punon me markat: Pirelli, Lotto, Spidi, Dot-out etj.

Historiku

Italian Pro është një ortakëri
shqipëtaro-italiane, me administrator shqiptar. Ideja e krijimit të kompanisë "Italian Pro" ka një gamë të gjerë prodhimi që përfshin veshjet sportive për çiklizëm, hiking, ato për ski që kanë specifika të veçanta, xhaketa lëkure, rroba për industri të ndryshme si spitale apo polici etj.

Ku operojmë?

Fabrika ka filluar aktivitetin në një ambjent të vogël, e pastaj me kalimin e kohës është zgjeruar në dy objekte me ambjente të mëdha në qytetin e Shkodrës. Aktualisht ka mbi 120 të punësuar dhe operon me disa klientë.

Na Kontaktoni

[email protected]
Bulevardi Skënderbeu,
Godina AlbTelecom Kati 3,
Shkodër
Thank you!. Your message is successfully sent...
We're sorry, but something went wrong